Upploppsrakan i sikte

Ett skepp kommer lastat! Med vadå? Med en trappa från Italien! Man kan säga mycket om italienare, men en sak de verkar otroligt bra på är att packa saker effektivt! Leveransen aviserades som ett kolli med mått som inte i vår vildaste fantasi kunde innehålla en 3 meter hög spiraltrappa med omkretsen 150 cm. Visst förstod vi att den skulle komma i delar, men överraskningen var ändå stor när nedanstående låda dök upp. Vikten uppgick till någonstans mellan 200 och 300 kilo så nog var det grejor i alltid.Efter någon halvtimmes uppackning(!) var innehållet följande:Monteringen blir en intressant övning - det är en och annan bit som ska på plats...

I övrigt rullar det på. Golvet på övervåningen är nu lagt inklusive golvvärme. Väggar och tak är numera spacklade och inväntar nu bara slipning och målning. På detta lite fönsterfoder och el och sen är det dax att flytta in! De senaste 10 dagarna har följande utveckling skett:

På nedervåningen är nu samtliga väggar mer eller mindre klara, men det var brqa veligt innan beslut togs angående var förrådet/verkstaden skulle hamna egentligen. Efter stor vånda knäpper vi nu våra händer och ber en stilla att det blev så som vi bestämde. Visst går det väl in ett flipperspel på service i nedanstående yta? (svara ja!)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0