Projektet går in i andra andningen

Sommarlovet är till ända och Kyrkvägen förvandlas i vanlig ordning till E18 en stund på morgon och kväll då ca 1000 elever ska fraktas till och från skolan i hundratals fordon. Bussar, bilar, moppar, vespor och cyklar. Allt i ett enda stort kaos som pågår i cirka 20-30 minuter. Sen återvänder lugnet, åtminstone skenbart. Nu är tiden inne då vårt nya fina staket ska få bekänna färg. Skulle inte förvåna det minsta om man snart möts av synen av ett nedprejat staket med en bil ovanpå och med en förvirrad mellanstadielärare bakom ratten... Men låt oss nu inte fokusera på det negativa! Saker och ting händer och vi har nu snart ett fint cykelförråd att ställa våra cyklar, moppar och gräsklippare(!) i. Vi har också anlagt vår första mur någonsin - kanske inte Berlin-muren direkt, men ack så fin den blev den lilla godingen.


Liten men naggande god, ska förutom att hålla jorden på plats se trevlig ut!


Cykelförrådet växte upp som en svamp ur jorden på en dag! Snacka om effektivitet.


Cykelförrådet från verandan...


Staketet är nu klart runt hela tomten, skönt (tycker snickaren om inte annat)!


Markstenen är fortfarande hiskeligt ful tills sanden borstats ner i mellanrummen och sten torkat upp ordentligt. Rören utmärker platsen för lekstugan som antagligen ska ställas på plats under morgondagen och den gula slangen tillåter el att dras fram till lekstugan för lite belysning.


Vad är nu detta? Var inte staketet klart?? Detta mina damer och herrar är en mycket smart konstruktion, där två sektioner staket kan monteras bort med några exkla handgrepp OM vi i framtiden ska köra in större fordon på tomten (när vi beställer en ny pool till exempel ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0