Första spadtaget

I strålande sol från en klarblå himmel var det så dax att påbörja arbetet att gräva. Grävning är normalt ett riktigt slitgöra, men med grävmaskin och utbildad och professionell grävmaskinist är det en annan femma - rätt enkelt med andra ord :)

Som ni kan se på bilderna hyvlades först gräs och matjord bort innan den tyngre grävningen tog vid. Arbetet avslutades framåt kvällningen med löfte om att det ska återupptas under morgondagen alternativt på onsdag.

Under grävningen hittades en stor sten men dessbättre inte av någon skrämmande storlek, nej istället är det en riktigt fin rackare som vi funderar på göra som en del av poolomgivningen (perfekt att hoppa från om inte annat).

Det stora problemet att komma runt  just nu är hur vi ska göra med pooldäcket runt själva poolkanten. Tanken var att gå med däcket ända fram över poolkanten, men den idén ser inte ut att vara genomförbar med vanligt tryckt virke. Nu ska andra alternativ kollas upp (stensarg, annan träsarg, trädäcker under poolkanten etc.) Alla idéer mottages tacksamt.

Utöver det måste vi besluta oss om plommonträd och äppleträd ska ryka för att vi ska kunna jämna ut tomten bättre med den överblivna jordmassan eller om vi helt enkelt ska transportera bort den.


En stenbumling fick plötsligt se dagens ljus!
Kommentarer
Postat av: Kecko

http://www.vfixarn.se/pool.html

2009-06-02 @ 13:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0