I stort sett färdigt

Sådär! Då var sista dagen till ända vad gäller snickeriarbete. Det är märkligt hur mycket det gör när de sista detaljerna faller på plats - oavsett vilket projekt man håller på med. Grindar, trappa och sista staketsnutten gjorde susen och nu ser det hela mycket hemtrevligare ut. Men, nu återstår ju trots detta en del pill och så, möbler ska på plats och växter likaså och sen ska ljuset kopplas på. Men det är rätt kul moment som tål att vänta på - går onekligen att njuta av det som det är tills vidare. 28-29 grader i vattnet och strålande sol räcker långt :)

Dagens naturbild: groda modell STOR. Befann sig på tomten efter att vi kom tillbaka från en kvällspromenad till kyrkogården (brrr) med katterna. Om inte katterna varit kopplade hade vi kunnat käka grodlår till kvällsmat. Skulle tippa på att herr/fru Groda (för de är väl både och om jag minns rätt - androgyn var ordet!) uppnådde maxpuls där han tog hela tomten på under 10 sek. Sickna lårmuskler!

Fick till en rätt schysst bild trots att klockan var 23.30 typ och vi själva knappt såg mer av grodan än konturerna. Teknikens seger över människan...
Trappen i hela sin prakt


Sista skruven dras i :)


Grind på plats och "oasen" håller på att ta form


Ett försök till att få med helheten...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0