Nytt år - nya byggartag!

Tiden rinner iväg, nyss var det jul och nu är det snart vår! Uppehållet i byggandet gick fort och nu är allt i full gång. Strax innan jul anlände takstolarna vilka efter avlastning sedan fick vila tills efter helgerna innan de åkte upp i vädret. När det väl skedde gjorde det så under stormliknande förhållanden! Undertecknad fick sig en heldags kroppsarbete, vilket sedan minsann kändes ordentligt. Det var under dessa förhållanden en inte helt riskfri aktivitet då både en takstol och en byggnadsställning plötsligt slet sig och gick till full attack! Som tur var lyckades samtliga inblandade med sin undanmanöver så endast en mindre blodutgjutelse i en hand blev resultatet (mycket lindrig skada, åtminstone vad jag kunde se då det inte var min hand som drabbades).

Hur som helst, efter ett antal timmars slit stod där 6 präktiga takstolar - stirrande ut över nejden. Eller ja... hrrm. Det var i alla fall en riktigt skön känsla när de till sist satt där uppmonterade och redo att ta emot taket som ska börja byggas inom kort (när detta skrivs har det redan påbörjats, bilder kommer strax!)


Dagen D för takstolsleverans... men, vart tar de vägen!?


I slutskedet av operation avlastning...


Till sist lite förankring så de håller sig på plats tills efter julhelgerna...


Vad passar bättre en lite övningskörning under ledigheten? Ett historiskt första praktikpass på Coop-parkeringen i skydd av mörkret - det gick bra :)


Till sist var det dax att häva upp eländena på stommen... dagen till ära blåste det STORM!


Men upp kom de och bra blev det! Tjohoo! Nu är det bara resten kvar...


2012 har börjat bra, FC Headlight lyckades äntligen och tog hem den årliga och mycket prestigefyllda KORP-CUPEN i Futsal 14 januari. En lika lång som historisk dag - 7(!) matcher från förmiddag till kvällning innan krutröken lagt sig och FC besegrat alla lag och lyft bucklan, på femte försöket efter bl a två tidigare finalförluster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0