Premiärdoppet

På självaste midsommarafton kom så premiärdoppet. Värmepumpen hade lyckats prestera ett 21-gradigt badvatten (från de 17 som den startade på ett dygn tidigare) och även solen tittade fram dagen till ära. När dammsugningen av poolen var avklarad var det ingen av ungarna som kunde hålla sig och premiären var snart ett faktum!

Pooldammsugning var för övrigt en ny gren för oss, som vi vare sig vi vill eller ej lär få träna oss på en hel del framöver. Ett tips från poolleverantören var att trä en nätstrumpa över silkorgen i bräddavloppet vid första dammsugningen för att fånga upp skräp lite extra noga då poolen ofta innehåller rätt mycket elände vid uppstart. Vid första anblicken var det inte mycket fångst i korgen, men vid lite närmare besiktning visade det sig att nätstrumpan sannerligen varit till nytta.

Pooldäcket växer sakta fram, men det är en hel del kvadratmeter att täcka (mer än 80) och tar minsann sin tid. Under nästa vecka hoppas vi att det är klart så trappor och staket kan påbörjas. Om en dryg vecka är det också dax att slå på lite ström, både i pool och pooldäck, det blir spännande!


Premiärdoppet, något tveksamt var det :)


Men väl i blev det snart rätt mycket skönare


Gammalt knep - nätstrumpa över korgen för att fånga mer skräp


Väldigt lite fångades i korgen...


...men betydligt mer i nätstrumpan!


Nyregnat pooldäck


Premiär även för ett par EPA-solstolar


Ett ganska pilligt jobb att få däcket att följa den helt oraka poolen...


"Vad har vi för temperatur idag då måntro?" Svar: 23 grader


En vacker dag blir det nog klart :)

Kommentarer
Postat av: Kecko

Kommer bli kanon! Ser redan fram emot att ta en fika poolside:)

2009-06-21 @ 15:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0